Bakery Cos: kitchen, dining & office space

< Projects

Located inside a pastry factory, the exhibition kitchen is attached to the employees’ dining room, which allows the union of both spaces through sliding doors. It becomes a versatile space that can be expanded according to its different uses, designed to receive customers and guests to taste products or even give a culinary demostration. The idea was to create a warm space that would maintain the natural character of a local bakery while keeping the elegance, and exclusivity and solidity of the brand.

Direction
Andrea Monedero

Team
Design: Andrea Monedero, Eduardo Gutiérrez, Francisco Pérez
Execution: Gerardo Aguirre, Rodrigo Boy

In collaboration with
Industrial design: Luis Arrivillaga

CategoryPrivate

LocationGuatemala City

ClientBakery Cos Guatemala

Year2018

ProgramExhibition kitchen

< Projects